Dirk Visser van VWA internet en reclame

,,We zijn verantwoordelijk voor elkaar’’

VWA internet en reclame is het bedrijf van Dirk Visser. Sinds kort is hij met VWA verhuisd van het ABC gebouw naar een onderkomen aan de Rede. Dirk zei spontaan ja toen op hem een beroep werd gedaan om een bijdrage te leveren aan ZamenEen. We stellen hem nader aan u voor.

Wie is Dirk Visser?
Getrouwd met Danielle en vader van 3 dochters. Interesse in onderwijs(zen) en kijkt met passie naar de agrarische sector. Stuurt op eigenaarschap en vindt dat herkennen, erkennen en toepassen een belangrijke rol speelt in elke relatie.

Je zei vrij spontaan en snel toe om de website van ZamenEen te maken. Kun je eens uitleggen waarom het initiatief je zo aantrekt?
Zien en gezien worden. Dat willen we volgens mij allemaal. Eenzaamheid beperkt zich niet tot alleenstaande ouderen, maar komt in alle lagen en leeftijden voor. Ook zij die sociaal rijk lijken. We zijn verantwoordelijk voor elkaar en op deze wijze een bijdrage leveren met ons team vind ik mooi aansluiten op wie wij willen zijn.

Wat heb je persoonlijk met het onderwerp eenzaamheid?
Niets persoonlijks. Nog niet gelukkig.

Je bent met VWA al heel wat jaren actief als reclame- en internetbureau. Kun je eens kort uitleggen waar je bedrijf goed in is?
Wij willen graag een relatie aangaan met de opdrachtgever zodat we net die stap extra mogen zetten. Niet bij iedere klant lukt dit helaas. Maar bij opdrachtgevers waarin we hier wel in slagen, zijn we een sterke partner. Waar we dan goed in zijn is de combinatie van marketing in combinatie met technische oplossingen. E-TradeConnect in combinatie met een professionele e-commerce oplossing is hier een mooi voorbeeld van. Dit hebben wij bijvoorbeeld bij HK living, Didi fashion en Noppies succesvol ingezet.

Jullie zijn ook sinds kort verhuisd van een gebouw bij de Aeres Hogeschool naar een locatie aan de Rede. Waar liggen je ambities met VWA?
De groei doorzetten in mooie opdrachten bij leuke klanten (van klein tot groot) samen met een sterk team dat we graag willen laten groeien. Waar het aan ontbreekt zijn een aantal dames in ons team… En verder, genieten aan de Rede.

Meer info: www.vwa.nu

ZamenEen - VWA internet en reclame