Mantelzorgers in de watten gelegd

Zorg jij als mantelzorger intensief voor een naaste? Dan ben je op zaterdag 9 november van harte welkom op de Dag van de Mantelzorg in De Meerpaal.

Op 9 november draait het nu eens om jou als mantelzorger. De Meerpaal Welzijn, InteraktContour en Mantelkring zorgen er samen met de Ladies Circle Flevoland en de gemeente Dronten voor dat jij op deze dag extra in de watten wordt gelegd. Mantelzorg kan zwaar zijn, en soms kun je het idee krijgen dat je er helemaal alleen voor staat. Daarom mag jij lekker genieten op de Dag van de Mantelzorg. En hoe fijn is het om je verhaal eens met andere mantelzorgers te kunnen delen.

Gratis workshops

Op het programma staan een tiental workshops waar je gratis aan kunt deelnemen. Om maar wat te noemen: yoga, bloemschikken, handmassage, een fitness workout voor je hersenen of samen muziek maken. Thema-workshops zijn er onder de titel ‘Grip op geld’, ‘De kracht van aandacht’, ‘Levenskracht’ en ‘Schrijven heelt’. Speciaal voor de mannen is er een café met een biljart en een muziekje, waar een kaartje kan worden gelegd. Op de dag zelf kun je de keuze maken uit de verschillende workshops. Geef je op voor deze dag via mantelzorgdronten@meerpaal.nl of app naar 06-51403994. Zorgvervanging nodig? Geef dit dan bij de aanmelding aan.